Friss hírek az iGaming világából...iGamingUNIBET

Zsozeatya újra a Twitchen UNIBET kaszinó élő adásokkal

Magyarország legnépszerűbb streamere Zsozeatya visszatért Twitch csatornájára UNIBET kaszinó adásokkal.
A Facebookon is nézettségi rekordokat döntögető showman és streamer, most a kaszinó témának vág neki, hiszen nem áll távol tőle a szerencsejáték világa.

A Twitch platformon nagy népszerűségnek örvend a slot kaszinó kategória, ahol a népszerűbb megbízható licensszel rendelkező kaszinók kisebbségben vannak, de szerencsére Atyánk nem adta szarhoz a nevét, hanem a legbiztonságosabb, legnépszerűbb kaszinót választotta.

A remek hangúlatú szórakoztató adások alatt értékes nyeremények kerülnek kiosztásra, amit a kedves nézők egy egyszerű regisztráció után befizetés nélkül felhasználhatnak!

Az UNIBET kaszinóban rendszeresen van lehetőség milliós nyereményjátékokon részt venni, akár befizetés nélkül is, így azoknak is esélyt adva, akik nem tehetik meg, hogy szórakozásból folyamatosan a nyerőgépeket pörgessék.

A műsorok eddig kedden és csütörtökön 20:00 órakor kezdődtek, de mivel változhat érdemes bekövetni Twitch csatornáját, így az értesítéseket megkapva nem maradunk le a legjobb hazai kaszinó élő adásokról.

Az élő adások alatt nyerőgépeket pörgetve és online kaparós sorsjegyeket vásárolva teszi próbára szerencséjét Zsozeatya, ahol nagyobb nyereményeket is láthatunk.

A CSATORNA IDE KATTINVA ELÉRHETŐ!

Kövessétek és legyetek szerencsések!

Szabályok

Zsozeatya 5 pontból álló szabályzatát érdemes elolvasni mindenkinek, aki most kezdené a szerencsejátékot:

1. Ne gondolj a szerencsejátékra úgy, mint egy pénzkereseti lehetőség. Az esetek döntő többségében több pénzt fogsz befizetni, mint kivenni, főleg hosszútávon. A szerencsejátékra úgy kell gondolni, mint egy szórakoztató szolgáltatásra, amiért fizetsz, akárcsak egy mozijegy.

2. Csak annyi pénzt kockáztass, amennyi nem fog hiányozni, ha elveszíted, mert erre nagy esély van. Azzal a pénzzel játssz, amit úgyis szórakozásra költöttél volna, és ne azzal, ami a számlákra kell, vagy bevásárolnál belőle.


3. Határozz meg előre egy limitet, amit el fogsz játszani, ha az elfogy, akkor vége. Felállsz és kész! Ha nyertél, akkor pedig örülj, hogy szerencsés voltál, ha viszont nem, akkor se keseregj, a szerencse forgandó, de a limitet tartsd be szigorúan. Nincs olyan, hogy csak még egy pörgetés, mert akkor beadja, ezzel lehet igazán sokat bukni.


4. Érdemes idő limitet is meghatároznod, mert a játék közben, hamar elveszíted az időérzékedet. Ha ez lejár, állj fel és vége! Minél többet játszol, annál nagyobb az esélye a bukásnak.


5. Ne hajkurászd a veszteséget, ne próbáld meg a ,,csak még egy” pörgetéssel visszanyerni, mert nagy eséllyel csak még több bukás lesz az eredménye

Back to top button
Close