Friss hírek az iGaming világából...iGamingUNIBET

Újabb óriási nyeremény az UNIBET kaszinójában – 60 Forintból, 1,2 millió

Nem olyan régen mutattuk be, egyik kedves UNIBET kaszinójátékos nyereményét, ami 150 Forintos téten több, mint 2 millió Forint volt, de nem is telt el sok idő, és láthatjuk már is a következőt.

AZ EMLÍTETT CIKK:
Magyar játékos nyert 13.768x nyereményt
az UNIBET kaszinójába

Rengetegen játszanak, de csak kevesen készítenek nagyobb nyereményeikről videót, de akinek mégis sikerül az megoszthatja a legismertebb kaszinó streamerek csoportjában a Casino Grounds fórumán.

Most is ott találtuk a friss videók között, amelyen az utolsóként látható a Magyar játékos nyereménye, aki láthatóan az UNIBET kaszinójában nyert.

Regisztrálj az UNIBET kaszinó oldalára, ahol most az első befizetésedet a kaszinó megduplázza 60.000 Forintig, továbbá 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba!

CSAK AZ UNIBET

Rövid időn belül ez a második olyan nyeremény, amiről sokan csak álmodnak, de a felvételek is bizonyítják, hogy nem lehetetlen, ha a világ egyik legnépszerűbb oldalán próbálunk szerencsét.

A videón látható, hogy a minimum téteken sem lehetetlen milliós összeget nyerni, és ezért elég lehet akár egy minimális befizetés is, ami már pár ezer forinttól elérhető.

60 forintból 1,2 millió a Money Train nyerőgépen

GRATULÁLUNK A MAGYAR JÁTÉKOSNAK!

Érdemes tehát szerencsét próbálni, persze nem mindegy hogy melyik online kaszinóban tesszük azt, ezért bátran merjük ajánlani az UNIBET oldalát, hiszen a megörökített pillanatok igazolják minőségét is, viszont legyünk tisztában, hogy a szerencsejátékhoz szerencse is kell, és mindig legyünk felelősségteljesek!

Weboldalunkon keresztül regisztrálva is nagyszerű ajánlatok várják a kedves játékosokat, hiszen most a banneren keresztül regisztrálók 3000 Forintot kapnak, amit E-sport fogadásra használhatnak fel!

KATTINTS IDE:
Ajándék 3000 Forint E-sport fogadásra az iGaming.hu és a G2TG.net olvasóinak

Back to top button
Close