Friss hírek az iGaming világából...iGamingJátékokUNIBET

Új játékszolgáltató az UNIBET Kaszinójában – Új Megawaysek és klasszikus slotok

Az UNIBET Kaszinót egyre többen kezdik használni az Online kaszinójátékosok közül, mivel gyakran szép nyereményeket visznek haza a játékosok.

AJÁNLOTT CIKK:
Augusztusi UNIBET nyeremények képekben

Rengeteg szolgáltató és játék megtalálható a kaszinóban, a legismertebbektől az ismeretlenekig, és mindegyik tartogathat meglepetéseket.

Most egy újabb játékszolgáltatóval bővült a paletta, aminek a neve STAKE LOGIC.

Stake Logic

A kaszinójátékok világában a cég neve már ismert lehet sokak számára, hiszen a A Novomatic Interactive része volt egészen 2018-ig, de az utóbbi években már saját útra léptek. 

A klasszikus alap slotoktól egészen a napjaink legkedveltebb Megawayses slotokig kínálnak játékokat a Stake Logic partner kaszinók felületein.

Most az UNIBET Kaszinóban elérhető a legtöbb új játékuk, amit érdemes kipróbálni, mert van köztük óriási nyereményeket kínáló nyerőgép is.

Ilyenek a Black Gold Megaways, Mystical Santa Megaways, Runner Runner Megaways, Super Wild Megaways, The Expendables Megaways és számos klasszikus nyerőgép.

Ha még nincs UNIBET Fiókod, akkor regisztrálj a Kaszinó oldalára a bannerre kattintva, ahol most az első befizetésedet a kaszinó megduplázza 60.000 Forintig, továbbá 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba, és részt vehetsz a legjobb kaszinóversenyeken, és kipróbálhatod a legjobb játékokat az elsők között!

Back to top button
Close