Friss hírek az iGaming világából...iGamingJátékokUNIBET

Új exkluzív nyerőgép a Relax Gamingtől az UNIBETEN – Amped

Az UNIBET Kaszinóban egyre több játék közül választhatnak a játékosok, amelyek között vannak egyedi, exkluzív nyerőgépek is.

Az utóbbi idők nagy nyereményeiről híres Money Train2 játék fejlesztője a Relax Gaming egy exkluzív nyerőgépet tett elérhetővé az UNIBET Kaszinóban, ami az AMPED nevet viseli.

AMPED slot

Az Amped nyerőgép egy 4 sorból és 5 tárcsából álló felületen kínál nyerési lehetőséget a játékosoknak, ahol 30 nyerővonalon szerezhetünk kötéseket.

A játékban 12 szimbólum elérhető, plusz egy, az ingyenes pörgetések alatt, aminek leérkezése plusz 1 spint ad.

A 12 szimbólum között található 4 prémium, 4 alap és 4 féle scatter, ami egyben wild szimbólum is. A Scatter Wild szimbólum az összes szimbólumot helyettesíti a fizetővonal-nyeremények kiszámításakor.

Scatter Wild Respin funkció

Ha 2 vagy több, bármilyen színű Scatter jelenik meg a tárcsákon, és nem aktiválódik Free Spins, egy Respin lesz a játékos jutalma, amelynek során a Scatter Wilds szimbólumok a helyükön maradnak. A Re-spins addig folytatódik, amíg újabb Scatter Wilds(ek) kerülnek a tárcsákra, vagy Free Spins aktiválódásáig.

4 különböző bónuszjáték

A Free spin funkcióhoz minimum 3 egyforma színű scatter szimbólum szükséges. Ilyenkor 7 ingyenes pörgetés a jutalmunk, de a bónusz pörgetések alatt megjelenhet egy +1 szimbólum, ami további pörgetéseket tesz elérhetővé.

Electro Expanding Wilds

A Wilds szimbólumok megnövekednek, és kitöltik a teljes tárcsát! Akkor kapod meg, ha összegyűlik 3 narancssárga Scatter Wilds.

BPM Boost Multiplier

Minden nyeremény +1-gyel növeli a szorzót!
Akkor kapod meg, ha összegyűlik 3 piros Scatter Wilds.

Big Bass Sticky Wild Free Spins

A megjelenő Wilds szimbólumok a helyükön maradnak a Free Spins kör végéig! Akkor kapod meg, ha összegyűlik 3 zöld Scatter Wilds.

Remix Synced Reels

Minden pörgetésnél 2 vagy több tárcsa összekapcsolódik egymással, és azonos szimbólumok jelennek meg rajtuk. Maximum 5 tárcsa kapcsolódhat össze! Akkor kapod meg, ha összegyűlik 3 kék Scatter Wilds.

A játék (RTP) 96.37%

Ha még nincs UNIBET Fiókod, akkor regisztrálj a Kaszinó oldalára a bannerre kattintva, ahol most az első befizetésedet a kaszinó megduplázza 60.000 Forintig, továbbá 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba, és részt vehetsz a legjobb kaszinóversenyeken, és kipróbálhatod a legjobb játékokat az elsők között!

Back to top button
Close