iGamingJátékok

The Grand Galore – Elk Studios

Az ELK Studios újra elhozott egy millió nyerővonallal ellátott nyerőgépet, ami a Gold széria után egy új kedvenc lehet az ELK játékok rajongóinak.

The Grand Galore

A Grand Glore játék 4096 nyerővonalon, azaz 6 tárcsán 4 sorral indul, ami a nyerő kötések alatt bővülni kezd, tárcsánként akár 10 sorra is, ami alatt 1.000.000 nyerővonal lesz elérhető.

Amikor játszani kezdünk a játékkal és nyerő kötést kapunk, akkor kibővül a kötött szimbólumok területe, és egy ingyenes Respin forgatásba kezd a játék, ami mindaddig ismétlődik, ameddig véget nem érnek a nyerő kötések. A nyerő kötéshez balról jobbra minimum 3 azonos szimbólum szükséges.

11 Szimbólum található a játékban, ami a megszokott 4 alacsony értékű, továbbá a 4 magasabb és egy extra értékű szimbólum, plusz a wild és a bónusz.

A játékban Stacked Respin, Synced Respin és Bónusz funkció is elérhető.

Stacked Respin
Két vagy több, egy tárcsán egymás tetején elhelyezkedő, újrapörgetődő szimbólum mindig ugyanazon a szimbólumon áll meg.

Synced Respin
2-5 szomszédos tárcsa kerül véletlenszerűen kiválasztásra, hogy szinkronban megtörténjen az Expanding Reel Respin, ahol ugyan azok a szimbólumok állnak meg.

Bónusz

A játékban minimum 3 bónusz szimbólum aktiválja a bónuszjátékot.
A minimum 3 szimbólum 10 ingyenes pörgetést nyújt, ami alatt minden ötödik nyerő kötés alkalmával aktiválódik a Synced Respin funkció.

3 bónusz szimbólum: 10 ingyenes pörgetés
4 bónusz szimbólum: 15 ingyenes pörgetés
5 bónusz szimbólum: 20 ingyenes pörgetés
6 bónusz szimbólum: 25 ingyenes pörgetés

Ha még nincs Fiókod, akkor regisztrálj az UNIBET Kaszinó oldalára a bannerre kattintva, ahol most az első befizetésedet a kaszinó megduplázza 60.000 Forintig, továbbá 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba, és részt vehetsz a legjobb kaszinóversenyeken, és kipróbálhatod a játékot!

A játék nyerő kötésének találati gyakorisága 22,9 %, és 96% RTP vel rendelkezik.

Back to top button
Close