Friss hírek az iGaming világából...iGamingJátékok

Money Train 3 (demo)

2022 Szeptember 22. napján jelenik meg a slotkedvelők egyik legkedveltebb és legismertebb játékának legújabb része a Money Train 3, amit most kipróbálhatunk az oldal aljára görgetve.

A játék egy kiváló bevezető klippel kezdődik, amely a Money Train 3-at a második rész száraz vidékeiről valami sokkal futurisztikusabbra vezeti át. Az alapjáték egy műhelyben játszódik, ahol a mozdonyokat valami rejtélyesebbé alakítják?

A játék során maximum 10 €/pörgetésre van lehetőség, ami a szokásosnál kisebb tartományban van, bár ha látjuk milyen lehetőségeket tartogat, ez nem nagy meglepetés. 
A normál RTP 96,1%-os , ami 96,5 % -ra nő, ha a négy bónuszopció valamelyikét vásároljuk meg. 
Az alapjáték akciója egy 5 tárcsás , 4 soros játékblokkon zajlik, 40 fix nyerővonallal.

Játékfunkciók

Egyik újdonság az alapjáték Respin funkciója, amely véletlenszerűen aktiválódhat bármely nem nyerő pörgetésnél. Ha aktiválódik, a tárcsákon lévő szimbólumok közül véletlenszerűen kiválasztásra kerül valamelyik, hogy ragadós legyen, és újrapörgetések indulnak. Az újrapörgetések során, ha új kiválasztott szimbólumok találkoznak, ragadóssá válnak, és újabb újrapörgetést adnak. 
Lehetőség van x1, x2 vagy x3 szorzószimbólumok megszerzésére is, amelyek nem ragadnak, hanem növelik a nyereményszorzót. Ha nem érkezik új szimbólum, a funkció véget ér, és a nyeremény összegét megkapjuk.

Bónuszkör

Az alapjátékban legalább 3 bónusz szimbólum megszerzése elindítja a  bónuszkört
Az állandó arany szimbólumok helyettesíthetik a bónusz szimbólumokat is a bónuszkör elindításakor, ahogy azt az előző részből már ismerhetjük. Minden kiváltó szimbólum ragadóssá válik, felfed egy értéket, és 3 újrapörgetés jár

Ahohgyan azt már ismerhettük itt is amikor sikerül egy oszlopot szimbólumokkal kitölteni, akkor egy extra oszlop nyílik meg – ez kétszer fordulhat elő jobb és bal oldalon. A bónuszkör során a normál szimbólumok értékei 1x-10x lehetnek, és ezek a speciális szimbólumok :

 • Collector – összegyűjti az összes látható értéket, és hozzáadja önmagához.
 • Sniper – megduplázza 3-8 másik bónuszszimbólum értékét. Ugyanazokat a bónuszszimbólumokat többször is megduplázhatja.
 • Collector-Payer  – kiválaszt 3-5 szimbólumot, majd hozzáadja azok értékét a sajátjához, majd hozzáadja az új összeget a tárcsán láthatóakhoz.
 • Necromancer – 2-7 már használt, nem állandó speciális szimbólumot kelt életre. 
 • Absorber – elnyeli az összes normál bónuszszimbólumot, és eltávolítja őket a tárcsákról. Nem képes elnyelni a speciális szimbólumokat.
 • Tommy Gun Sniper – véletlenszerű célpontot választ, és 2-6-szor megduplázza az értékét.
 • Tommy Gun Payer – 5x-től 100-ig terjedő értéket mutat, majd 3-10-szer hozzáadja az értéket egy véletlenszerű szimbólumhoz.
 • Persistent Collector – összegyűjti az összes látható értéket, és hozzáadja a sajátjához az aktuális pörgés végén és onnantól kezdve minden egyes hátralévő bónusz pörgésnél.
 • Persistent Sniper – megduplázza 3-8 további bónuszszimbólum értékét az aktuális pörgetés végén, és onnantól kezdve minden egyes pörgetésnél a bónuszkör végéig. 
 • Persistent Collector-Payer – minden pörgetés végén kiválaszt 3-5 szimbólumot, hozzáadja azok értékét a sajátjához, majd kifizeti az új értéket a célpontoknak.
 • Persistent Necromancer – 1-7 már használt, nem állandó speciális bónuszszimbólumot kelt életre újrafelhasználásra. Egy szimbólumot többször is életre kelt.
 • Persistent Shapeshifter – minden pörgetés után egy másik speciális szimbólummá változik.

Amikor elfogy az újrapörgetés, vagy a játék eléri a nyerési határt, a bónuszkör véget ér.

A bónusz vásárlás gombra kattintva a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy megvásárolják a négy bónusz vásárlási lehetőség valamelyikét . 
Ezek lehetnek bónuszjáték 1 kezdőpörgetéssel a tét 20-szorosáért ,
a bónuszjáték 2 kezdőpörgetéssel a tét 50 -szereséért ,
a normál bónuszkör a tét 100 -szorosáért ,
vagy a bónuszkör 1 kezdő állandó szimbólummal a tét 500 -szorosáért .

 • Ingyenes pörgetések gyakorisága: 1:434
 • Maximális nyeremény: 100 000x
 • Volatilitás: magas (5/5)

Back to top button
Close