Friss hírek az iGaming világából...iGamingJátékok

Hamarosan itt a The Dog House Megaways

A népszerű PragmaticPlay szolgáltató egyik legkedveltebb játékából a The Dog House nyerőgépéből jelenik meg hamarosan egy Megaways változat.

The Dog House Megaways

A sokat pörgetett kutyás nyerőgép a Megaways változatában is szinte teljesen ugyan azt a megjelenést biztosítja a játékosoknak a megszokott 117.649 maximális nyerővonallal.

6 tárcsán, 2 – 7 szimbólum jelenhet meg a random 64 – 117.649 Megawaysen.

96,55%  RTP mellett a Pragmatic 5/5-ös volatilitású besorolással készítette el a nyerőgépet.

A kutyaház szimbólum itt is wild szerepet tölt be, ami a 2, 3, 4, 5 tekercsen jelenhet meg 1x,2x vagy 3x véletlenszerű szorzóval ellátva. 

Regisztrálj az UNIBET kaszinó oldalára, ahol most az első befizetésedet a kaszinó megduplázza 60.000 Forintig, továbbá 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba!

Bónusz

A 3. vagy több bónusz szimbólum indítja el a bónuszjátékot, ahol a játékosok Sticky Wilds ingyenes pörgetést vagy Raining Wilds ingyenes pörgetést választhatnak. 

Sticky Wilds ingyenes pörgetést

Ha a játékosok a Sticky Wilds ingyenes pörgetést választják, akkor a 3, 4, 5 vagy 6.bónusz szimbólumért cserében 7, 12, 15 vagy 20 ingyenes pörgetést kapnak . 
Itt lehetőség van 2-7 ragadós wild lerakására minden egyes tekercsen, amelyeken x1-től x3-ig terjedő szorzót hordoznak. 
Ezek a wildek a bónuszkör végéig a tekercsen maradnak, méretük megváltozik a tekercsekkel, az aktuális Megaways számától függően.

Raining Wilds ingyenes pörgetések

Újdonság a Raining Wilds ingyenes pörgetések funkció – 3 vagy 4, 5 vagy 6 bónusz szimbólumért cserébe 15, 18, 25 vagy 30 ingyenes pörgetést kaphatnak a játékosok. E kör során akár 6 wild szimbólum is kapható, ami véletlenszerű helyzetekben jelenik meg, 1x-3x szorzóval.

Végül, ha nincs türelem megvárni a bónuszkört, akkor a játékosnak lehetősége van  a bónusz megvásárlására . A tét 100-szorosának áráért egy véletlenszerű számú 3-6 szórás kerül a következő pörgetésre.

The Dog House Megaways

A nyerőgéppel egy körben szerezhető Maximális nyeremény: 12.305x

VÁRHATÓ MEGJELENÉS AUGUSZTUS 13.

Back to top button
Close