Friss hírek az iGaming világából...iGamingJátékok

Bonanza Megapays hamarosan a Big Time Gamingtől

Az online kaszinók világából ismert és nagyon kedvelt Bonanza Megaways nyerőgép egy újabb változatát mutatja be hamarosan a BTG, immáron Bonanza Megapays címmel.

A készülő játék legnagyobb újítása, hogy a szolgáltató progresszív jackpot rendszert tesz majd elérhetővé a nyerőgépen, amelyeket a szerencsésebbek, akár naponta elvihetnek.

Bonanza Megapays

Az alap BONANZA játékhoz képest semmi nem változik a játékmenetben, de külsőre ami első ránézésre látható majd, hogy a grafika kissé jobb lesz, így a sziklák részletesebbek, a fű tisztább, a virágok élénkebben jelennek majd meg. 

A játékot megnyitva az egyetlen szembetűnő különbség a logó változáson kívül az, hogy  4 fajta jackpot található a képernyő tetején, és mutatja, hogy milyen aktuális nyereményeket lehet megszerezni.

 

Jackpot

Az új Megapays nyerőgépen változatosabb tétválasztási lehetőség lesz elérhető, de minél nagyobb téten játszik a játékos, annál több esélye van, hogy megszerezze valamelyik jackpot összeget.

Viszont a jackpot összegek minden téten ugyan azok maradnak, és bármelyik téten megszerezhetőek.

Minden tétnél és pörgetésnél a következő százalékok kerülnek a progresszív jackpotokba:
Mini (0,15%), Midi (0,13%), Major (0,12%) és Mega (0,11%).

Bonanza Megapays Jackpot

A bónusz kör az eredeti játékból ismerve működik, ahol a G O L D betűket kell megszerezni.

Az új Megapays jackpot bónusz játéka véletlenszerűen jelenik meg, és a játékost a bányaterületről egy luxusszállodán kívülre invitálja. 

A BTG más jackpot rendszerekhez képest másképp oldotta meg progresszív játékát, mivel a jackpot kört nem kerék segítségével játsszák.

A kerék helyett, 1 szimbólumot véletlenszerűen kiválaszt a rendszer, ami a Megapays szimbólum lesz.
Ezután egy 6 × 7 rács felosztásban folytatódik a jackpotjáték. 

Miután elindult, minden alkalommal, amikor a Megapays szimbólum megjelenik az a tárcsák aljára kerül összegyűjtésre és addig hullanak új szimbólumok ameddig lesz benne Megapays szimbólum is. 

Minimum 4 Megapays szimbólum kell a jackpot eléréséhez, de a megajackpot 15 szimbólumtól szerezhető.

4-7 szimbólumMini jackpotot (100 eurós alapérték)
8-11 szimbólumMidi jackpotot (1500 eurós alapérték)
12-14 szimbólumMajor jackpotot (20 000 euró alapérték)
15+ szimbólumMega jackpotot (300 000 euró alapérték)

Mindenesetre a BTG az egyik legsikeresebb, legkedveltebb játékához úgy nyúlt hozzá, hogy azt fokozta a nyeremények terén és nem változtatott rajta, ami talán még az eddigiektől is sikeresebb lesz.

Ha még nincs UNIBET Fiókod, akkor regisztrálj a Kaszinó oldalára a bannerre kattintva, ahol most az első befizetésedet a kaszinó megduplázza 60.000 Forintig, továbbá 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba, és részt vehetsz a legjobb kaszinóversenyeken, és kipróbálhatod a legjobb játékokat az elsők között!

Back to top button
Close