Friss hírek az iGaming világából...iGamingJátékokUNIBET

Az UNIBET Kaszinójában elérhetőek a PG soft nyerőgépek is

Az UNIBET Kaszinó számos exkluzív, egyedi és népszerű nyerőgépei között megtalálhatóak a legismertebb szolgáltatók játékai is, de olyanok is akadnak, amelyek kevés Online Kaszinó kínálatában érhető el.

Ilyen szolgáltató a PG Soft is, akik Pocket Games néven 2015-től a mobilos kaszinójátékok fejlesztésével terjeszkednek az Online Kaszinók piacán.

A PG Soft játékok a nagyszerű grafika, és a kellemes hanghatás mellett izgalmas játékokat kínál, köztük a népszerű megawayshez hasonló kategóriával, ahol akár 100.000X szeres lehet a nyereményszorzó.

PG SOFT JÁTÉKOK AZ UNIBETEN


A szolgáltató egyik legerősebb játékaka, ami óriási nyereményeket kínál a szerencséseknek a Treasure of Aztec nyerőgép, amit érdemes kipróbálni a kaszinójátékok kedvelőinek.

Treasure of Aztec

A mexikói Chichen Itzában és Cobában található maja piramis környékére visz el minket a nyerőgép témája.  A piramisról létezik egy legenda, miszerint titokzatos szobrok vannak elrejtve a belsejében. 

Sokan megpróbáltak bejutni, de kudarcot vallottak, mivel több rejtett csapdát tartalmaz az odavezető út. 
Alexander professzor évekig kutatta a piramist, és úgy döntött, hogy vállalja a kihívást, és egyedül indul el a piramisba. 

Sikerült elérnie a piramis szívét, és felfedezte a szobrok mögött rejlő titkot. A piramis belsejében talált egy szobrot, amellyel egyik napról a másikra milliomos lesz! 

A Treasure of Aztec nyerőgép

A “Treasures of Aztec” egy 6 tárcsás, 5 soros video nyerőgép, amely wildokat és az alapjáték során is növekvő szorzókat tartalmaz.

Négy bárhol megjelenő scatter szimbólum kiváltja az ingyenes pörgetések funkciót, amely 10 ingyenes pörgetéssel jár! Az ingyenes pörgetések során, minden egyes kötés alkalmával 2x-el növekszik a bónuszjáték nyereményszorzója.

A játékban akár a tét 100.000X szeresét is megnyerheti a szerencsés a 96,71 % RTP mellett!


Próbáld ki az UNIBET Kaszinóban, és találd meg Te is az azték szobrot, hogy meggazdagodj!

Ha még nincs UNIBET Fiókod, akkor regisztrálj a Kaszinó oldalára a bannerre kattintva, ahol most az első befizetésedet a kaszinó megduplázza 60.000 Forintig, továbbá 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba, és részt vehetsz a legjobb kaszinóversenyeken, és kipróbálhatod a legjobb játékokat az elsők között!

További PG Soft játékok, amiket érdemes kipróbálni

Santa’s Gift Rush

Genie’s 3 Wishes

Shaolin Soccer

Dragon Hatch

Candy Burst

Gem Saviour Conquest

Dreams of Macau

Captain’s Bounty

Ganesha Fortune

Jungle Delight

Medusa II: The Quest of Perseus

Leprechaun Riches

ÉLŐ UNIBET KASZINÓADÁSOK NYEREMÉNYEKKEL

KATT A KÉPRE
Back to top button
Close