Friss hírek az iGaming világából...iGamingJátékok

2020 legjobban várt játéka – Gonzo’s Quest Megaways

A NETENT játékfejlesztő cég 2011-ben, közel 10 éve tette elérhetővé a Gonzo’s Quest játékát az online kaszinók felületein, ami a mai napig az egyik legkedveltebb nyerőgép világszerte.
Izgalmas játékmenettel és remek grafikával, óriási nyereményeket kínál a játékosoknak még így hosszú évekkel a megjelenés után is.

A BTG Megaways kategória népszerűségének köszönhetően, a most már NETENT/RED TIGER fejlesztő csapata továbbfejlesztette az ismert játékot, ami minden bizonnyal a kategória egyik legkedveltebb nyerőgépe lesz.

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest Megaways

Már az első ilyen NETENT/RED TIGER egyesülésből kiadott Megaways játék is a közelmúltban nagy sikert aratott, ez a Piggy Riches Megaways címmel elérhető játék volt.

A Gonzo’s Quest Megaways az eredeti játékfunkciókat megtartva született meg, amihez jó néhány új funkció is érkezett.

A lavina funkciót megőrizte a játék, ami azt jelenti, hogy egy nyerő kombináció helyére újak esnek le, amelyek további nyereményt biztosíthatnak egyetlen pörgetés alatt, melyeknek nyereményszorzói 1x-2x-3x-5x lehetnek az alapjátékban.

A legtöbb Megaways nyerőgéphez hasonlóan 117 649 nyerővonal van, ez a megszokott 6 tárcsán, ahol 2-7 szimbólum jelenik meg. 96%-os RTP mellett a Maximális nyereményt : 21 000x szorzóval határozták be.

A kérdőjel maradt továbbra is a wild szimbólum.
Ezúttal Törhetetlen wildként
Legfeljebb kettő eshet le egy tárcsán. Ahogy a neve is sugallja, a Törhetetlen wild nem tűnik el, ha nyerőkötést alkot, hanem megmarad, hogy segítsen további kötések behúzásában.

wild

Bónuszjáték

Egyik nagyszerű újdonság a az új Földrengés funkció, amely véletlenszerűen aktiválódik a pörgetések során. 
Amikor ez megtörténik, az összes alacsony fizetésű szimbólum eltűnik, lehetővé téve, hogy csak a magas fizetésű szimbólumok essenek a helyükre.

A bónuszjáték az ismert 3 arany érme kinézetű free fall szimbólummal aktiválódik, abban az esetben ha nyerővonalban kapjuk, ami 9 bónuszpörgetést eredményez. Minden további bónusz szimbólum +3 pörgetést biztosít. Ekkor a nyereményszorzó már 3x-6x-9x-15x lesz, ami egy Megaways nyerőgépen hatalmas nyereményeket biztosíthat.

Free Spin

Összegezve

A Gonzo’s Quest Megaways egy remek, izgalmas játékmenetet kínál a kaszinójátékosoknak. Aki eddig nem szerette a megaways slotokat, most talán azok is kedvet kapnak hozzá.

Előre láthatóan biztosan ott lesz ez a változat is a kedvenc játékok között, és nem fog kimaradni a legnagyobb nyereményeket bemutató videókból sem.

MEGJELENÉS 2020 JÚLIUS 23

EZT MINDENKÉPP OLVASD EL:
Páratlan lehetőség az UNIBETEN – Ezt nem szabad kihagyni!

Ha még nincs Fiókod, akkor regisztrálj az UNIBET Kaszinó oldalára, ahol most az első befizetésedet a kaszinó megduplázza 60.000 Forintig, továbbá 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba, és részt vehetsz a legjobb kaszinóversenyeken, továbbá kipróbálhatod a legjobb játékokat az elsők között!

Back to top button
Close