Friss hírek az iGaming világából...UNIBET

2 Millió Forint nyeremény befizetés nélkül! – NikiwildTTV UNIBET Twitch stream

Ahogy egyre többen ismerik meg a TWITCH platformot, úgy egyre többen kedvelik meg, hiszen nagyszerű lehetőségek várják a live adások nézőit, főleg az UNIBET Felhasználókat.

A NikiwildTTV UNIBET Kaszinó élő adások alatt gyűjthető pontokból egy nézőnek, aki szerencsés kaszinójátékos, 2 Millió forintot sikerült nyernie!

NikiWildTTV Twitch csatornáján a pár hónapja tartó UNIBET akció alatt, többen is nyertek 20.000 Forint szabadon felhasználható bónuszt, amiből több felhasználónak sikerült nem kevés készpénzt hazavinnie, nem beszélve a napi és heti ingyenes pörgetés nyereményekről!

Ha még nincs UNIBET Fiókod, akkor regisztrálj a Kaszinó oldalára a bannerre kattintva, ahol most az első befizetésedet a kaszinó megduplázza 60.000 Forintig, továbbá 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba, és részt vehetsz a legjobb kaszinóversenyeken, és kipróbálhatod a legjobb játékokat az elsők között!

IDE KATTINTVA NikiWildTTV discord csatornáján a Kaszinówinek menüben is látható, hogy az UNIBET Kaszinó szinte az egyetlen, ahol rendszeresen óriási nyereményekkel gazdagodhatnak a szerencsejátékosok!

Nézzük is a szerencsés nyertes 20.000 Forint nyereményéből forgatott legszebb képeit:

Gratulálunk a szerencsés játékosnak, és köszönjük az UNIBET Kaszinónak a remek lehetőségeket!

A kedves játékos háromszor kérvényezett kifizetést a 20.000 Forint ingyenes nyereményből, aminek az első kettő kifizetéséről képet is mellékelt:

CSAK AZ UNIBET!

Kövesd Te is Twitchen NikiWildTTV élő UNIBET kaszinó adásait, és nyerj a napi, heti és havi nyeremények egyikéből!

AJÁNLOTT CIKK:
Új nyereményjátékok NikiWildTTV csatornáján – No deposit free spinek és 20.000 Forint ingyen bónusz

Back to top button
Close